Mega Fortune Dreams

Net Entertainment on tuottanut lukuisia suosittuja pelejä. Mega Fortune Dreams kilpailee suosituimman tittelistä Starburstin kanssa, mutta eri syistä. Siinä missä Starburst on ilmaiskierrosten kuningas, on Mega Fortune Dreams eittämättä jättipottien ehdoton ykköspeli. Progressiiviset jättipotit kasvavat sitä suuremmiksi mitä enemmän pelaajia niillä on, joten aika todennäköisesti voimme sanoa että tämä kolikkopeli on yksi maailman suosituimmista.

Mega Fortune Dreams

Mega Fortune Dreamsin suosio ei nojaa vain ja ainoastaan suureen jättipottiin. Peli itsessään edustaa kolikkopelien parhaimmistoa grafiikan, ääniefektien, toimintojen ja peruspelin osalta. Jättipotti on oikeastaan vain ylimääräinen veto jokaisen kierroksen kohdalla. Osan suosiosta selittää toki myös sen, että kyseessä on supersuositun Mega Fortunen jatko-osa.

Viisi miljoonaa ja rapiat päälle

Suurin Mega Fortune Dream -pelistä tähän asti voitettu potti ylti yli 5,6 miljoonan euron. Summa ei kuitenkaan vedä vertoja pelin ykkösosasta, Mega Fortunesta, voitettuun seitsemäntoista miljoonan euron jättipottiin. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että Mega Fortune Dreams jackpotit putoavat tiheämmin. Pelin keskimääräiset jättipotit ovatkin huomattavasti suurempia, puhumattakaan pelin minimipotista, joka on yleensä kahden miljoonan tienoilla. Pelin potit ovat yleisesti ottaen saman suuruisia kuin mitä kotimaisesta lotosta voi voittaa.

Mega Fortune Dreams pikafaktat

  • Keskimääräinen jackpot - 3,6 miljoonaa euroa
  • Julkaistu vuonna 2014
  • Sisältää Mega, Major ja Rapid jättipotit
  • Palautusprosentti 95,9 - 96,4%
  • Viisi rullaa, 20 voittolinjaa
  • Ilmaiskierroksia kertoimilla
  • Minimipanos 0,20 euroa, maksimipanos 80 euroa
  • Mobiiliystävällinen

Mega Fortune Dreams kolikkopeli

Ennen kuin siirrymme kertomaan jackpoteista, on syytä tutustua Mega Fortune Dreamsiin kolikkopelinä. Jättipotit ovat oikeastaan vain yksi pelin toiminnoista, ja sitä voisi melkeinpä verrata loton pelaamiseen, sillä todennäköisesti miljoonien eurojen potti ei osu kohdalle aivan joka kierroksella. Peli ei olisi ikinä saavuttanut nykyistä suosiotaan, elleivät perustoiminnot olisi kohdallaan.

Mega Fortune Dreams jatkaa edeltäjänsä teemaa tuomalla ruudun täyteen vaurauden symboleita. Timantein koristellut pelikortit, timanttisormukset, timanttiset käsilaukut, tavallista suuremmat timantit, sekä kultakellot, samppanjapullot ja palmut kertovat suunnittelijoiden mieltymyksestä (tai ehkäpä jopa pakkomielteestä) timantteihin, mutta huokuvat myös vaurautta ja eleganssia. Pelin taustalta löytyy huvivene ja Karibian paratiisisaari. 

Yllättäen, peli tarjoaa keskitason varianssin. Tämä tarkoittaa sitä, että peruspelin voitot laukeavat ruudulle tasaiseen tahtiin, vaikkakaan eivät aina niin suurina kuin voisi toivoa. Toisaalta, pelistä löytyy myös paljon perusvoittoja, jotka yltävät tuhansiin. Esimerkiksi viisi wildia maksaa linjapanoksen takaisin 5000-kertaisena.

Musiikkina pelissä toimii hillitty lounge-musiikki, kun taas ääniefekteistä löytyy korvia miellyttävä kilinä. Pelin tyyliin ja ulkoasuun on panostettu. Vaikka kyseessä on vuonna 2014 julkaistu peli, ei se juurikaan kalpene nykyslottien rinnalla. Ainoastaan näyttävien animaatioiden puute on pelin ainoa miinuspuoli.

Kolme eri jättipottia

Tästä kolikkopelistä löytyy kolme eri jättipottia. Itse toiminto käynnistyy kun kiekoilla 3, 4, tai 5 on yhteensä kolme bonusmerkkiä. Tämä käynnistää onnenpyörän kaltaisen bonuspelin. Pyörästä löytyy kolme kiekkoa. Ensimmäinen kiekoista tarjoaa pieniä voittoja, sekä mahdollisuuden edetä toiselle kiekolle. Toiselta kiekolta löytyy hieman suurempia voittoja, mahdollisuus voittaa Rapid-potti (yleensä tuhansia euroja) sekä mahdollisuus edetä kolmannelle kiekolle.

Kolmas kiekko antaa pelaajalle mahdollisuuden voittaa jo hieman suurempia summia, Major-jättipotin, sekä kaikkein epätodennäköisimpänä vaihtoehtona Mega-jättipotin. Major-potti tarjoaa satojentuhansien eurojen voittoja, kun taas Mega-potti yltää usein vähintään muutamaan miljoonaan euroon.

Pelin muut toiminnot

Peruspelin voitot vaihtelevat viisinkertaisesta palautuksesta 5000-kertaiseen voittoon. Jälkimmäisen tarjoaa viisi wildia, mikä ei toki ole se helpoin saavutus. Suurin osa pelissä vastaan tulevista voitoista on totta kai pienempiä summia.

Kolme wildia rullilla käynnistää pelissä uusintakierroksen, jonka aikana wildit pysyvät paikoillaan. Tämä antaa pelaajalle mahdollisuuden ylimääräisiin voittoihin. Ilmaiskierrokset käynnistyvät scatter-merkkien avulla. Kolmella scatterilla pelaaja saa 10 ilmaiskierrosta, neljällä 15, ja viidellä kaksikymmentä ilmaiskierrosta. Wildien tuomat uusintakierrokset ovat myös toiminnassa. Tämän lisäksi kaikki voitot kerrotaan kolmella ilmaiskierrosten aikana. Jokaisen toiminnon aikana rullille tipahtava scatter-merkki nostaa kerrointa yhdellä, aina kymmeneen asti. Täten suurin mahdollinen voitto yhdeltä ainoalta voittolinjalta ilmaiskierrosten aikana on 50 000 kertaa asetettu linjapanos. Ei mikään hullumpi summa sekään.

Suosittelemme ehdottomasti Mega Fortune Dreams -kolikkopelin kokeilemista. Se ei ole suotta kasvanut yhdeksi maailman suosituimmista jackpot-peleistä. Tutustu peliin kasinollamme!